Tennisvereniging de Vlieter

Den oever – Wieringen

REDOTENNIS

Tennisschool Redotennis verzorgt alle tennislessen op ons park. Zij geven tennisles aan iedereen, van beginner tot top speler en van jong tot oud. Het volgen van tennisles is voor de beginnende speler de manier om zo snel mogelijk het spel te leren spelen, maar zeker ook de ervaren speler kan met training zijn tennisspel verbeteren. Daarbij wordt geprobeerd zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de speler. Redotennis deelt u waar mogelijk in, in een groep die past bij uw stijl; recreatief, gezellig sportief of juist heel fanatiek.

Voor meer informatie of inschrijven voor de tennisles

http://www.redotennis.nl

 

Tennisschool Redotennis werkt met het KNLTB Tenniskids programma

TENNISKIDS

Tenniskids is hét KNLTB- tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razend snel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Samen spelen en plezier hebben; daar draait het om bij tenniskids!

Kleuren en leeftijden

Het tenniskids programma bestaat uit verschillende fases: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Na Groen is een kind helemaal klaar om met de bekende gele bal op een hele baan te tennissen. Het doel van Tenniskids is om kinderen zo snel mogelijk het spel te laten spelen.

Wedstrijdjes spelen

Naast de leuke en uitdagende trainingen kunnen kinderen die tennissen in Tenniskids het hele jaar door meedoen aan de Tenniskids competitie of zich inschrijven voor een Tenniskids toernooitje. Het maakt niet uit of een kind allanger tennist of net begonnen is: er zijn competities en toernooitjes voor iedereen!

Het leuke aan wedstrijdjes spelen is, is dat het niet alleen gezellig is, maar dat kinderen zo ook steeds beter worden. Zo krijgen ze nog meer plezier in tennis.

Contact

Email

bestuurtvdevlieter@hotmail.com

T.V. De Vlieter

Havenweg 1A, 1779 XT,
Den Oever, Nederland