Tennisvereniging de Vlieter

Den oever – Wieringen

Lid worden van t.v. de Vlieter

Previous
Next

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een lidmaatschap bij onze gezellige en actieve vereniging. De laatste jaren is ons ledenaantal groeiende! Mede dankzij de inzet en enthousiasme van onze vrijwilligers.

Download het aanmeldformulier samen met het formulier voor de automatische incasso, en lever deze zo snel mogelijk, samen met pasfoto, in bij onze ledenadministratie. Let op! Zonder pasfoto kunnen we je inschrijving nog niet in behandeling nemen, we hebben deze nodig voor je KNLTB-pas.

Download bestanden:

Aanmeldformulier Senior en Junior 2022 , Informatie contributie[21529]

Tennisles en training

Tennisles is voor iedereen!

Tennisschool Redotennis verzorgt alle tennislessen op ons tennispark. Zij geven tennisles aan iedereen, van beginner tot top speler, en van jong tot oud. Het volgen van tennisles is voor de beginnende speler de manier om zo snel mogelijk het spel te leren spelen, maar zeker ook de ervaren speler kan met training zijn tennisspel verbeteren. Daarbij wordt geprobeerd zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de speler. Redotennis deelt u waar mogelijk in, in een groep die past bij uw stijl; recreatief, gezellig sportief of juist heel fanatiek.

Contributie

Voor 2022 zijn de volgende bedragen vastgesteld:

  • Jeugd en jongeren tot 18 jaar €60,00
  • Senioren ( in het jaar dat de leeftijd van 18 jaar bereikt wordt) € 85,00

Het tennisjaar loopt van 1 januari – 31 december, wanneer je onverhoopt je lidmaatschap wilt opzeggen dan moet dit voor 31 december van het lopende jaar. Dit kan door een mail te sturen naar de secretaris; bestuurtvdevlieter@hotmail.com

 KNLTBClub-app

Wanneer je inschrijving verwerkt is, is de volgende stap het downloaden van de KNLTB Club app. Met deze app reserveer je een baan wanneer je wilt tennissen en blijf je op de hoogte van alle verenigingsactiviteiten en nieuws

 

kantine, schoonmaak en parkdienst  

Van alle leden boven de 18 jaar verwachten we dat zij een aantal keren per jaar zich inzetten voor de vereniging. Dit gebeurt door het draaien van een kantine, schoonmaak en of parkdienst. Wij verdelen de leden in groepjes, en delen deze groepjes in. In onderling overleg kunnen de kantinediensten verdeeld worden en de schoonmaak of parkdiensten gepland worden. ( Je ontvangt dus 2 overzichtslijsten, 1 voor de kantinedienst en 1 voor de schoonmaak of parkdienst)

De kantine is van 01 april tot 31 oktober ( met uitzondering van de zomervakantie)  geopend op :

  • vrijdagavond 
  • zaterdag de gehele dag 
  • zondagochtend en middag
  • tijdens georganiseerde clubactiviteiten.

Mochten er nog vragen zijn, dan kan je een mail sturen naar; bestuurtvdevlieter@hotmail.com

Contact

Email

bestuurtvdevlieter@hotmail.com

T.V. De Vlieter

Havenweg 1A, 1779 XT,
Den Oever, Nederland