T.V. De Vlieter

Algemeen

Onze tennisvereniging “De Vlieter” is opgericht op 28 maart 1971 en is een kleine gezellige vereniging in Den Oever. Den Oever is een klein vissersdorp aan de voet van de Afsluitdijk met een zeehaven aan de Waddenzee en een haven aan het IJsselmeer.

De vereniging beschikt over een uiterst modern park met drie allweatherbanen, een oefenkooi en een schitterend clubhuis compleet met terras, tribune en blokhut voor de culinaire en sociale aspecten van de sport. Onze leden zijn als geen ander gespecialiseerd in zeebanket.

Sinds onze nieuwe accommodatie (maart 2013) is het ledenaantal met 25% toegenomen tot rond de 250 leden waarvan veel jeugdleden! Vooral ook bij de plaatselijke jeugd is de tennissport enorm populair. Maar ook ouderen zijn van harte welkom.

De tennislessen worden in 2016 verzorgd door tennisschool Redotennis van Johan de Does. Meer info in rechter menu onder ‘lessen’.

Het voormalige eiland Wieringen was in lang vervlogen tijden de landings- en vestigingsplaats van de Vikingen. Daar is ons jaarlijkse toernooi in augustus het ‘Vikingtoernooi’ naar vernoemd. Wie ooit aan dit toernooi heeft deelgenomen zal dat nooit meer vergeten.

Naast sportief tennisspel is het evenement ook bekend om zijn ‘visbakploeg’ die alle spelers en gasten gratis van heerlijke hapjes voorziet. Dat wordt over het algemeen ook door de weergoden gewaardeerd met een zonovergoten weekje tennis! Ook 2015 was een topjaar met een record aantal spelers, spannende driesetters bij de finalisten en enorm gezellig!!

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris, André Bakker tel: 0227-512288 en wanneer u zich wilt aanmelden als nieuw lid kunt u via het menu aan de rechterzijde over de vereniging onder lid worden informatie vinden over het lidmaatschap van onze vereniging.

Voor persoonlijke informatie kunt zich ook richten tot onze ledenadministratie Karin Steigstra, tel: 06 12640849.

Maar u kunt ook gewoon op de gezellige dinsdagavond even langskomen. Dat is onze vaste clubavond voor volwassenen.
U bent van harte welkom !