Vriendjesdagen in maart

Maart is Vriendjesmaand bij T.v de Vlieter

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en wil jij ontdekken hoe leuk tennis is? Meld je dan aan voor de Vriendjesdagen bij T.v. de Vlieter!

Op de vrijdagmiddagen in maart, mogen jij, je vriendjes en vriendinnetjes gratis kennismaken met tennis. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen met jou buiten te tennissen en te spelen. Geef jezelf en je vriendjes op door een mail te sturen naar: jeugdcommissiedevlieter@hotmail.com Vermeld hierin de namen, leeftijden en email adressen.

Tennis is groot in Nederland, en dat is niet zo gek want tennis is voor iedereen. Of je nu een jongen of meisje bent, arm of rijk, blond of donker, fit of iets minder fit bent, er is altijd iets te beleven op de tennisbaan. Je kunt spelen wanneer je wilt, en niet alleen op de vereniging maar ook op straat, op het strand, op school en op vakantie.

Tennis daagt uit en motiveert. Door te tennissen, verleg je je grenzen en verbeter jezelf keer op keer. Tenniskids is het KNLTB – tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar, met speciale ballen, banen en oefeningen leer je het spel razend snel spelen. Elke week tennisles, naar de racketmiddag en op zondag met je competitieteam naar een vereniging verder op om wedstrijden te spelen. Het leuke aan wedstrijden spelen is, is dat je niet alleen nieuwe vrienden maakt, en dat je spel steeds beter wordt, maar het is ook gezellig.

Bij onze vereniging worden alle activiteiten georganiseerd en verzorgd door vrijwilligers, behalve de tennislessen / trainingen. Deze worden verzorgd door Redotennis. Lessen is voor de beginnende speler de manier om zo snel mogelijk het spel te leren spelen, maar ook de ervaren speler kan zijn tennisspel verbeteren met trainen. Voor meer informatie over de tennislessen / trainingen kunt u de website van de tennisschool bezoeken. http://www.redotennis.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *